Täby, Danderyd och Vallentunas Portabla Cykelverkstad – Dr Bike

27 april 2023 Julia Zsiga

Dr. Bike är ett företag som erbjuder cykelservice och reparationer i Täby, Danderyd och Vallentuna. De strävar efter att underlätta kundernas vardag genom att erbjuda full service och hembesök för de flesta cykelmodellerna. Genom deras ”inget är omöjligt” motto, tar de sig an alla sorters uppdrag och strävar alltid efter att hitta bästa möjliga lösning för kunderna.

Hembesök och Verkstadsservice

Dagens stressiga liv gör det svårt att ta sig tid för cykelreparationer och underhåll. Dr Bike erbjuder sina kunder en smidig lösning genom att erbjuda hembesök och verkstadsservice. Oavsett om det är en liten punktering eller en större reparation så finns de tillgängliga för sina kunder. Dr Bike’s mekaniker kommer till kundens hem eller arbetsplats och reparerar cykeln på plats eller tar med den till deras verkstad i Täby.

cykelverkstad vallentuna

Meka själv

Företaget erbjuder även kurser och självmek för de som är intresserade av att lära sig mer om cyklar och vill vara mer hands-on. För att underlätta för kunderna har Dr Bike inrättat en meka själv-plats, där de kan använda verktyg och köpa reservdelar på plats. Deras mekaniker finns också på plats för att ge tips och hjälp.

Företag, föreningar och större grupper

Dr Bike erbjuder även servicedagar och serviceevent för större grupper som företag och bostadsrättsföreningar. Dessa kan inkludera mindre reparationer och service för cyklarna. Vid serviceevent finns Dr Bike på plats med information, lättare hjälp och aktiviteter. De erbjuder också hyra av servicebuss och mekaniker för cykeltävlingar och andra evenemang.

Välkommen till Dr Bike

Dr Bike är Täby’s egna cykelreparations- och servicebutik och Stockholms smidigaste cykelreparationer. Med deras mobila verkstad och verkstad i Täby strävar de efter att göra cykelreparationer och service så smidigt som möjligt för sina kunder. Deras ”inget är omöjligt” motto och deras kompetenta mekaniker gör det möjligt för kunderna att fokusera på sina egna dagar medan Dr Bike tar hand om deras cyklar. Kundservice är av högsta prioritet och de välkomnar alltid frågor och funderingar.

Läs mer här: https://www.drbike.se/

Fler nyheter

16 januari 2024

Vad är hybridbil

11 januari 2024

Vem uppfann bilen