Båtfärd till Sandhamn – en oförglömlig resa

11 maj 2023 Maja Bergman Lindberg

editorial

Sandhamn är en idyllisk liten ö som ligger mitt ute i Stockholms skärgård. En av de bästa sätten att nå hit är genom att ta båten från centrala Stockholm. Det är en resa som är både avkopplande och som ger dig möjlighet att njuta av den fantastiska skärgården. Att ta båten till Sandhamn är ett av de mest populära sätten att uppleva denna vackra plats.

Boka en biljett för en kort resa

Det finns flera sätt att ta sig till Sandhamn men båtfärd är det mest populära alternativet för privatpersoner. Det är mycket enkelt att boka biljett, och det finns flera olika alternativ om du vill ta båten till Sandhamn. Beroende på var du bor och hur länge du vill stanna på ön är det möjligt att välja mellan flera olika avgångstider och priser.

Upptäck Sandhamns charmiga kaféer och restauranger

När du väl är framme på Sandhamn kan du börja utforska ön. En av de mest charmiga sakerna med Sandhamn är de olika kaféer och restauranger som finns runt om på ön. Här kan du prova på olika läckerheter som färsk fisk, grillad korv och goda bakverk. Det finns också ett antal affärer där du kan köpa souvenirer och andra saker, som påminner dig om din resa till denna fantastiska plats.

båt till sandhamn

Njut av Sandhamns vackra byggnader

En annan av Sandhamns stora attraktioner är dess charmiga byggnader. Här finns det flera vackra hus från förra sekelskiftet och andra historiska platser som du kan besöka. Om du är intresserad av historia så finns det också ett litet museum som tillhör Sandhamns högsta byggnad. Här kan du lära dig mer om livet på ön genom tiderna.

Att ta båten till Sandhamn är utan tvekan ett av de mest populära sätten att uppleva denna vackra plats. En båtresa är både avkopplande och ger dig möjlighet att njuta av den fantastiska skärgården. Om du vill utforska ön mer själv så finns det en rad olika aktiviteter som du kan delta i, som paddling eller cykling. Om du vill ha en oförglömlig resa till Sandhamn ska du boka din biljett via Roslagens Sjötrafik. Välkomna ombord och ha en trevlig resa!

Fler nyheter

16 januari 2024

Vad är hybridbil

11 januari 2024

Vem uppfann bilen